Analysemoment digitaal tekenen en verzenden

Gepubliceerd op dinsdag 03 oktober 2023
28 september 2023

13 projectpartners op regionaal analysemoment

We zetten duidelijk stappen vooruit in de case digitaal tekenen en verzenden. Na de interessante kennisdelingsdag in het voorjaar, waar de case vanuit verschillende hoeken werd belicht, kwamen de projectverantwoordelijken vanuit alle hoeken van de regio opnieuw samen op donderdag 28 september voor een analysemoment. Het resultaat? Alweer nieuwe inzichten, én veel ambitie en motivatie om verder te bouwen.

Analyse

De analysefase is een cruciale stap in het digitaliseringsproject. De projectpartners keerden na de kennisdelingsdag in juni 2023 terug naar hun uitvalsbasis om de documentstromen in hun organisatie te inventariseren. Op die manier vergaren ze inzicht in de huidige toestand en identificeren en beoordelen ze mogelijke risico’s. Met de data die ze verzamelden ging SHIFT aan de slag en dat resulteerde in simulaties en berekeningen. Een goede zaak, want analyse stelt de organisatie in staat om duidelijke doelstellingen vast te leggen en onderbouwde keuzes te maken. En dat is dan ook exact waar de projectpartners nu voor staan …

Een regionaal verhaal

Met SHIFT trekken we de regionale kaart. We vinden het belangrijk om regionaal ondersteuning te bieden en kennis te delen. Met 13 projectpartners mee op de trein, kunnen we niet anders dan zeggen dat we successen boeken.

Let’s shift!